Mustekasetit

Mustesuihkutulostimissa, kopiokoneissa ja fakseissa käytettävät mustat sekä värilliset patruunat voidaan täyttää liikkeessämme alkuperäistä väriä vastaavalla laadukkaalla musteella. Näin saadaan edullisia uusiopatruunoita ympäristöystävällisesti. Uudelleentäyttö maksaa usein vain puolet tai jopa vähemmän kuin uusi vastaava mustepatruuna. Oulun Mustepalvelussa voimme täyttää lähes kaikki mustesuihkupatruunat.

Ota toimiva, tyhjä väripatruuna mustesuihkutulostimestasi mukaan ja tuo se meidän Oulun liikkeeseemme. Testaamme ja puhdistamme kirjoituspäällä varustetut väripatruunat ennen täyttöä, patruunoiden toimivuuden takaamiseksi. Patruunat täytetään merkkikohtaisella musteella ja täytön jälkeen patruunan toiminta varmistetaan testaamalla.

Mikäli patruuna ei kuitenkaan toimi täytön jälkeen valmistajan siru- ym.  estojen vuoksi, hyvitämme täytön hinnan vaihdossa uuteen alkuperäiseen tai tarvikeväripatruunaan. Uusi patruuna voidaan täyttää 2-5 kertaa, hyvin pidettynä useamminkin.

Joissain tapauksissa uusi patruuna voi olla uudelleen täyttämistä edullisempi vaihtoehto. Silloin kannattaa ostaa Mustepalvelulta uusi yhteensopiva alkuperäinen tai tarvikeväripatruuna.

 

Soita meille, niin keskustellaan miten voimme palvella teitä mustekasettiasioissa:

Oulun Mustepalvelu    045 234 5925